Osman ASLIYÜKSEK - Okul Müdürü

1 Ocak 1974 yılında Ardeşen´de doğdu. Bayırcık Köyü İlkokulu´ndan mezun oldu. 1994 yılında Ardeşen İmam Hatip Lisesi´nden mezun oldu. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 1999 yılında mezun olarak aynı yıl Trabzon Çaykara Yaylaönü İlkokulu´nda müdür yetkili olarak göreve başladı. 2002 yılında Güneysu Ulucami Ortaokulu´na, 2007 yılında ise Ardeşen Cumhuriyet Ortaokulu´na atandı. 2011 yılında Pazar Haberal Ortaokuluna müdür yardımcısı olarak atandı. 2015 yılında Çamlıhemşin Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne müdür yardımcısı olarak atandı. 2018 yılında Çamlıhemşin Çok Programlı Anadolu Lisesi´ne müdür olarak ataması yapılarak görevine devam etmektedir.