Çamlıhemşin Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
Merkez Mahallesi Osman Kurtuluş Caddesi No 16 Hükümet Konağı Karşısı Çamlıhemşin/ RİZE
Vizyon
Katılımcı veli, gelişen öğretmen,araştırmacı öğrencilerle ayrıcalıklı bir ortamda hissettikleri, çevresine destek ve öncü olabilen bir okul olmaktır. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılâplarına, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, Türk Milletinin millî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan,
Okulumuz menüsünden Gurur Tablosu´na ulaşabilirsiniz.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
08:20 / 15:20
Kalorifer (katı yakıtlı)
Ulaşım
İlçe Merkezinin girişinde solda yer okulumuza sahilden saat başı kalkan araçlarla gidiş geliş yapabilirsiniz.
Okulumuz ilçemiz hükümet konağının hemen karşısında yer almaktadır.