RİZE / ÇAMLIHEMŞİN - Çamlıhemşin Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönemin sonuna sayılı günler kala okulumuz yiyecek içecek hizmetleri alanı öncülüğünde kahvaltı etkinliği düzenledik. Etkinliğimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Çamanka, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Muzaffer Döner yanı sıra okul müdürümüz, öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.

Ock

Öğrencilerimize Kudüs bilinci kazandırmak amacıyla okulumuz konferans salonunda kudüs programı gerçekleştirildi.

Ara

Obezite, dünyada olduğu gibi ülkemizde de hızla ilerleyen bir hastalıktır. Buna bağlı olarak obezite oranları her geçen gün artmaktadır.

Ara

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öncülüğünde, tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla "Yerli Malı Haftası"nı kutladık.

Ara

Çocuklarımız, yarınlarımız. Onların mutlu, sağlıklı ve güvenli bir şekilde büyümesi için tüm haklarına sahip olmaları gerekiyor.

Ara

Mesleki İngilizce dersi kapsamında okulumuzun meslek bölümü 10.sınıf öğrencileri ile Çamlıhemşin esnafını ziyaret ederek öğrencilerimize meyve ve sebzelerin İngilizce karşılıklarını öğrettik.

Ara

“Misafirimiz Var” projesi kapsamında veli ziyaretlerimize devam ediyoruz.

Ara

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı olarak bu yıl 6.sını düzenlediğimiz "Hamsi Festivali"nde konuklarımıza yöremizin en önemli lezzetlerinden biri olan hamsi ikramında bulunduk.

Ara

RTE Üniversitesi Ardeşen yerleşkesinde düzenlenen Okul Sporları Gençler Kız-Erkek il Birinciliği Müsabakalarına katılan okulumuz yarışmada büyük bir başarı alarak bizleri gururlandırdı.

Ara

Çamlıhemşin İlçe Emniyet Amiri Sayın Oğuz Özdemir okulumuzu ziyaret etti.

Ara

Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin en büyük mesajı sevgi ve birliktir. O aynı zamanda barışın ve kardeşliğin simgesidir. Büyük mutasavvıf Hazreti Mevlâna'yı 747. vuslat yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyor, Mevlana Haftası'nın İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Ara

Mevlid-i Nebi Haftası, Müslümanlar için Hz. Muhammed’i anma ve O’nun öğretilerini hayatlarına daha fazla entegre etme fırsatıdır.

Ara

Ülkemizde 1996 yılından bu yana her yıl 22 Kasım Diş Hekimliği Günü, 18-24 Kasım’ı içine alan hafta ise Ağız ve Diş Sağlığı Haftası olarak kutlanmaktadır.