Ara

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında “100. Yıl Köşesi” hazırlandı.

Bize Türkiye Cumhuriyeti’ni miras bırakan, bu topraklarda onurlu yaşamamızı sağlayan Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi 100. Yıl dönümü vesilesiyle rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ara

Her milletin bir kahramanı vardır. Bizim ülkemizin de kahramanı ve lideri Mustafa Kemal'dir. Ülkemizin kurulmasında öncülük yapmakla kalmamış ayrıca ülkemizin bugünkü altyapısını da oluşturmuştur.

Ara

Belediye Başkanımız Sayın Osman HAŞİMOĞLU öğretmenler günü münasebetiyle okulumuzu ziyaret etti. Ziyarette okul yönetimiyle ve öğretmenlerimizle okul-çevre sorunları hakkında istişarelerde bulunan Osman HAŞİMOĞLU öğrencilerle de selamlaşarak okulumuzdan ayrıldı. Nazik ziyareti ve öğretmenlerimize öğretmenlee günü hediyesi için kendisine teşekkür eder, kendisine sağlık ve afiyetler dileriz.