Mrt

Gençlere yönelik umre ödüllü bilgi yarışması yapıldı.Lise kategorisindeki yarışmacılar Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından “Dinim İslam Temel Bilgiler ve Mukaddes Miras Kudüs” isimli eserlerden sorumlu oldular.

Mrt

“Bir kitap, bir dünya; bir sayfa, bir maceradır.”

Şbt

Bugün 6 Şubat...

Asrın felaketinin yıldönümü...

Şbt

2023 - 2024 eğitim öğretim yılı birinci dönem karne törenimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize belge ve ödüllerin verildiği törenimize Kaymakamımız Sayın Serkan BÖYÜK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ÇAMANKA yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Muzaffer DÖNER, Yamantürk Öğretmenevi Müdürü Sayın Volkan KİBAROĞLU, Okul Müdürümüz Sayın Osman ASLIYÜKSEK, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönemin sonuna sayılı günler kala okulumuz yiyecek içecek hizmetleri alanı öncülüğünde kahvaltı etkinliği düzenledik. Etkinliğimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Çamanka, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Muzaffer Döner yanı sıra okul müdürümüz, öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.

Ock

Öğrencilerimize Kudüs bilinci kazandırmak amacıyla okulumuz konferans salonunda kudüs programı gerçekleştirildi.